Henk Jacobs, CEO en communicatiestrateeg bij Scripta Communicatie:

“Inge is oprecht geïnteresseerd in mensen en hun verhalen. En omdat ze daarbij graag een spade dieper graaft, weet ze het unieke en authentieke verhaal los te bikken uit een organisatie en de mensen die daar werken. Dat ze vervolgens ook nog eens in staat is om dat verhaal zo te verwoorden en verbeelden dat storytelling tot communicatie leidt, is een essentiële kwaliteit.” 

Marlies van Laarhoven, Change Leadership Facilitator:

“Sterk aan Inge is dat zij heel goed naar mij luistert en mijn verhaal compact teruggeeft. Dat werkt heel verhelderend. Haar scherpe observaties dagen uit tot verder denken.”

Esther de Wit, coach en HR Professional:

“Inge is een prettig mens en een prettige coach. Samen met mij ging ze op zoek naar mijn verhaal, mijn visie en mijn drijfveer. Dit deed ze door naar mijn waterval van woorden te luisteren en mij scherpe vragen te stellen. Ze hield de focus, ook als ik afdwaalde en bracht mij dan weer terug naar de kern. Altijd scherp en met haar analytische vermogen in staat te komen tot waar het om gaat. Het resultaat was een mooie ‘brontekst en een duidelijke visie: mijn visie.”

Mariska Lokker, communicatiespecialist:

“Inge is een integere, gedegen journalist en storyteller, die weet hoe ze het allerbeste uit een verhaal kan halen. Door haar achtergrond als historica kan ze complexe maatschappelijke vraagstukken ontleden, onderzoeken en vertalen naar hedendaagse communicatie-uitingen. Ze beschikt over de unieke combinatie van het talent voor research, een oog voor details en de gave om een mooi verhaal te vertellen. Je kunt erop vertrouwen dat je opdracht in betrouwbare handen is bij Inge!” 

Anna Richt Hannema, contentmanager:

“Met Inge is het fijn samenwerken. Ze staat voor haar werk en komt afspraken na; je kunt op haar rekenen. Verder heeft zij de gave om kritische vragen te blijven stellen, ook als ze al ‘diep’ en lang in het project is ondergedompeld. Ze kan op het juiste moment een stapje opzij zetten zodat ze met afstand kan kijken naar het werk dat er ligt. In een team is zij een sterke communicator, en – heel belangrijk – met haar humor zorgt ze voor een goeie sfeer!”