Je kunt mij inzetten als sparringpartner, communicatieadviseur, storyteller of projectleider, waarbij ik snel schakel tussen strategisch-, praktisch- en realisatieniveau, mede dankzij mijn gecombineerde ervaring in bedrijfsleven, non-profit organisaties en overheid. Voorbeelden van werk:

  • Montessorischool De Eilanden bestaat dit schooljaar 25 jaar. Voor dit jubileum hebben Manuela Friedrich en ik een onderwijsproject ontwikkeld, waarin we samen met alle leerlingen terugkijken op 25 jaar schoolgeschiedenis. In dit project maken de kinderen kennis met de bijzondere ontstaansgeschiedenis van hun school en hoe de school zich sinds 1992 heeft ontwikkeld. Daarnaast kijken we met de kinderen ook verder om ons heen, zodat zij zich bewust worden van hun plaats in de geschiedenis, de geschiedenis van De Eilanden en hun buurt. Dit doen we met zes bijzondere projectlessen, een mediagroep en een aantal workshops. We sluiten af met een tentoonstelling, een magazine en een speurtocht. Meer weten? Volg dan deze blog.
  • Voor het We doen het zelf wel Festival verzorgde ik de social media strategie.
    Werkzaamheden: schrijven contentplan en contentkalender, inrichten en bijhouden van social mediakanalen, opbouw online community.
  • Voor KNHM verzorgde¬†ik een strategisch communicatieplan over de positie van KNHM in de periode 1926-1956.

Meer weten? Neem dan contact met me op voor een offerte op maat.